Barn, Barn, Bara Barn

Ooh! barn är bara såå underbara... Vi hade jätte kul och C kom också och hjälpte till mig då det var två små söta ungar som skulle vaktas.Jag höll ju på att bli gaalet svettig då jag jagade omkring dom och solen bara gassade på! Underbart när de så varmt nu. Men nu ska jag gå, först blir det lite hej och hejdå med våra familje bekanta och sen rusar vi ut på stan. Hoppas ni också ska ha det kuligt.

Kram Sara

P.S Pappa e så gullig, han hade köpt köttbukkar till oss på kvällen

Intresse klubben antecknar!

Får nu se om det blir nåt bloggande mera ikväll, kan bli lite stressigt då jag har så mycket att göra...Och solen skiner ju fortfarande! Lovley! Lägger upp min Vappoutfit imorgon efter brunchen som vi skall ordna. Och på fredag blir det lande och underbart att få träffa L och F...

Kram Sara

Och förlåt om jag tagit kol på dina intresse smurfar med hjälp av min blogg...

Jeg mistenke at jeg er norsk!



Oooh mums! åt just morgon mål med min absåluta favorit ost! Bara älskar den norska brunosten, mamma köpte en ost (250 g) till mig på lördag och nu är den redan alldeles slut.. Och det är endast jag som ätit av den, eftersom ingen annan gillar den i vår familj, eller i hela helsingfors överhuvudtaget.. MMM, funderar starkt här om jag borde hämta mera ost..

Kram ostfriken Sara

Glada Vappen allihopa!

Valborg idag, underbart! Idag blir det Calle-gaala i skolan, hoppas jag inte blir vald till något. Det skulle vara ganska nolo att bli vald till tyå årets Mamma eller nåt liknande... Men sen blir det barnvaktning! Ja det är ju det som min vapp för det mesta går ut på, byta blöjor på små barn... Nej förlåt, dåligt skämt! Skall barnvakta bara några timmar mitt på dagen och sen blir det BAILA BAILA!! Wohoo!

Kram Sara Vad skall ni hitta på ikväll då?

Jaaa!

Jess! Har nyss (tjaa, igår räknas väl som nyss?) fått reda på att jag skall åka till Schweiz på sommaren! Underbart!
Har varit där redan två somrar tidigare eftersom min gudmor (Man KAN ha en gudmor trots att man inte hör till kyrkan) bor där... men i år blir det lite annor lunda eftersom jag inte åker dit med min kusin som jag gjort de två senaste åren utan med min underbara syster. Schweiz, here we come!

Se nu skiner soolen!

Jag bara älskar detta väder! Troligen lyckades min soldans igår...Haha!
Blev inte så mycket övande på att stå på händerna, istället smet jag ut med en hög med bröd och min favorit jogurt och solade samt läste den nyaste TRENDI... Sen kom min söta syrra med och snart hittade jag mig tittande på hennes nya cheerleadig koreografi... det var ganska kul nog, hihi.

Fast nu skall jag tillbaka ut i solen. Sköönt! Intressanta inlägg jag skriver idag, huvud temat = SOL

Kram SARA


UT!

Nee-e nu ska jag sluta datanisera mig! Come oon över 20 C' i solen! Jag ska ut! Ut och öva på att stå på händerna Ne-ej, är är fortfarande inte fem år, men måste lära mig det ifall jag skall kunna break dance nångång. Nu ser jag mest ut som en fisk som hamnat på land..

Kram Sara

SKITISDAG

Tisdagar är absålut de värsta dagarna i veckan! Man har redan pratat om vad man gjort på veckoslutet det är för tidigt att börja planera nästa veckoslut och man måste lida 3 långa dagar till i skolan... dessutom har vi hemska ämnen på tisdagar (förutom jumppa) och en skit lång dag! Oftast brukar det dessutom regna på tisdagar..(jag är 100% säker att det även idag regnar nånstans i världen!) och så har jag inga hobbyn idag heller.. trååkigt!


Brunkräm, anyone?

Herregud! smörjade mig med brunkräm igår så att jag inte skulle likna en rå broilerfile... Nåja efter det lämnade jag bara burken på golvet (som med de mesta saker jag får tag på), och sen då när jag vaknade idag och steg upp ur sängen så...PANG! och ganska fort fanns det brunkräm överallt! Kan ni tänka er burken bara sprängdes. Sen fick jag börja städa upp allting och smörja in mig på nytt med brunkrämen som klumpat sig på golvet.. Och jag hade förståss lite bråttom så nu är jag helt fläckig! Hot? NOT!

Fast nu ska jag ut och öva på att stå på händerna, det är 18 C' i solen, ooh summer here we come!

Räkpaj..

RÄKPAJ

2 dl vetemjöl
100 gram smör eller margarin
2 msk vatten

Gör en pajdeg och tryck ut den i formen och ställ kallt.

Fyllning:

4 dl skalade räkor
1 dl hackad dill
Lägges i formen.

Äggstanning

4 ägg
3 dl mjölk
4 dl riven ost

Hälles över fyllningen.

Gräddas i 225 grader 25-30 minuter.


Tänkte ännu ge receptet av räkpajen vi gjorde, eller omeletten med botten, rättare sagt mumsa och njut!

Kram Sara

mmm..

Ja jag bestämde mig för att gå och sova.. Men det blev inget. jag är nog den sämsta människan på att gå och lägga sig. Kan just tänka mig mig som liten, en liten gnällpotta som ville höra kvällsagan om och omigen och absålut inte sova. Ja så nu känner ni mig en nattuggla som älskar att dansa!


Fan! försökte hitta en bild på en dansande uggla men det fanns inga.. Fick bli en
pingvin istället!
Kram Sara

Ciao!

Det var ingen popping sen heller, men istället dansade vi house. Det var jätte skoj men tungt. Efter passet var jag röd som bara den! Skulle inte ha undrat ifall en som gick förbi mig i butiken skulle ha tagit misste och stoppat mig bland tomaterna i sin grönsakspåse... Fast nu ska jag o sova, tänkte betala min sömnskuld från veckoslutet med att för en gångs skull gå sova tidigt (klockan halv 11 finsk tid) dessutom har jag föredrag om lokatten imorgon.

Kram Sara

Hej

Det får bli lite skit blogg här emellan..Har faktiskt inge bättre för mig,men vart försvann det fina vårvädret som vi hade på veckoslutet? I want it back! NU! ´Tänk om vi måste fira vappen i ösregn? Ingenting för mig iallafall, jag som tänk vara ute! Nä, nu ska jag fixa solen tillbaka! Kanske jag måste komma på nånsorts soldans, ja det gör jag. Måste genast börja värma upp ;)

Fast för att pigga upp mig lite så är det ju faktiskt ganska varmt, typ 16 C'. Nästan så man skulle kunna gå i shorts, och på tal om shorts så köpte jag ju faktiskt nya i lördags, tyvärr var dom för stora så jag måst väl gå och byta dom.
Men nu skall jag sluta datanörda mig.

Kram Sara

Funderingar kring TV:n

Funderade här hur mycket jag egentligen tittar på tv i veckan. Det blir ju en hel massa timmar! Fast sen kom jag på tanken att då man var liten tittade man ju på tv minst två timmar i dagen, allt från lilla tvåan till buu-klubben och bolibompa plus nån ritad serie efter skolan. Ännu mera än nuför tiden då det blir typ 4 program i vekan plus nån film, typ. Men vad är det för idé att titta på tv? det är ju bara en låda med en massa gubbar som hoppar omkring där, låter det roligt? Nä just det. Men ändå är det det, intressant att veta hur det går för Serena och Dan i Gossip Girl eller hur Gabrielle klarar sig i Wisteria Lane i Desperate Housewifes... Värför? är det så att man känner igen sig i roll figurerna eller söker man bara efter något att göra? Jag vet inte.. Men sen igen, värför har man en bild över att TV.n skulle vara en dålig sak? Har det fastnat i hjärnan då föräldrarna sa att man kan få fyrkantiga ögon om man tittar på för mycket TV? jag vet inte, men det som jag vet är att jag själv försöker undvika att titta på TV alldeles för mycket, fast jag egentligen inte vet värför. Konstigt TV:n är konstig, och det är vi också..

Ville bara få er att tänka lite, kramar Sara


Mums!

Det var en perus måndag idag, väldigt perus! Tråkig skoldag och sedan skoj med K. För att göra dagen lite speciell bakade vi något saltigt!  Ni måst ju tro att jag är värsta bakfriken, men det är ju jätte kul och vad annat kan man liksom göra om man är trött på att chilla.. Vi bakade räkpaj, men den liknade för det mesta en omelett ;).
Fast det var ju riktigt gött! efter det gick vi ut med Bea, K:s hund, och jag lärde den ett nytt trick; att gå zik-zak. Den lyckade nästan om man bortser från att Bea trodde att den skulle göra kullerbyttor istället. Haha hundar är nog galna.. Fast snart skall jag o dansa, det skall bli jätte kul eftersom jag tror att vi ska dansa popping. Jag längtar.

Kramar Sara

Riingg...Ri-riingg!

Hej! jag kom just fram till att jag hatar ljudet av vår hem telefon! Det är ett såndänt typiskt gammaldags "ririiingg" som bara borrrar sig igenom hjärnan, usch!

Fast nu tänkte jag berätta hur vi tappade bort oss efter min morbrors 50 års fest i lördags:
Ja, vi var ju inte presis vana i att gå omkring ensam i trakten där min morbror bor, så vi började med att argumentera om vilken väg vi skulle ta, (stod vid en korsning) Min kära syster envisades om att hon var säker på att  vi skulle ta åt höger medan jag ville åt vänster. Mina kusiner hade inget att säga till om, dom visste ju knappt vad en spårvagn var.. Okej okej, visst visste de det men lite kan man väl överdriva? Nå till slut vann Stella och vi började gå.. Men det kom bara mera och mera hus och gator men ingen spårvagn. Då ringde Paula till nån gammal bekant som hon inte talat med på jätte länge och frågade efter vägen (konstigt men klokt) och snart var vi på samma ställe som vi startat och tog åt vänster i stället! Åt det hållet som jag velat gå!! Så efter det här är det jag som bestämmer vart vi skall gå, bara så ni vet ;)

Kram sara

P.s. skrev detta på morgonen men eftersom satorn krånglade blev det publicerat först nu..


Gäsp!

Ooh!   Är jätte jätte trött. Vet inte egentligen värför jag är uppe såhär tidigt då jag egentligen kunde vakna först nu...
Men livet är fullt av mysterier som aldrig kan lösas...

*Gäsp* Sara

På jakt efter solglasögon!


Förlåt förlåt att det inte blev något bloggande under veckoslutet. det var nämligen ganska intensivt med kusinerna och det vackra vädret osv.. På söndan bar det av till stan, nog måste ju landekusinerna (hihi ;) få shoppa lite åt sig, då det bara finns typ H&M i vasa. I Zara var det väldiga köer! Därfär bestämde vi oss för att Milja skulle pröva något från barn avdelningen så att vi alla skulle kunna tränga oss in i ett provrum. Det blev många "var är mina byxor" och "flytta på dig nuu!" men vi klarade det, och sen rusade vi vidare då vi kom fram till att vi bara hade en timme på oss förrän vi skulle vara hemma och äta. Men väl i H&M märkte jag att jag glömt mina solglasögon någonstans, och det var ju min syrras GLUGS! Då lämnasde jag kusinerna på tumis och började springa runt alla butiker som jag varit i. Hamnade köa jätte länge för att sedan få veta att de tyvärr inte hade sett några solglasögon. Detta upprepades flera gånger till jag ÄNTLIGEN hittade dom vid kassan på Zara. Huh! hade redan börjat planera mit förlåtelse tal till min syster, men jag får lov att spara det till en annan gång.

Kram

kväll!

Moe!
Det blev en riktigt kul kväll sen... Först fick jag äta en knackorvs bagel med potatis sallad (orginellt, jag vet men det var ganska mumsigt..) tillsammans med Pappa, sen såga han upp mitt cyckellås då jag tappat min cykelnyckel (hehe..). Sen bar det av till parken. Nej det hände faktiskt inge där, bara diskussion, njutning av solen och ett hopplöst försök på att lyssna på musik ur min Mp3. Efter ett kort butiks besök blev det dags för chill, även I kom med oss då hon äntligen ätit klart...  Mumsade på mudkake och hallon fast jag var proppmätt av munkarna och så blandade fina drinkar (nog alkoholfria.,.) men jätte goa!
Vi bekände massa saker om varandra, men t´änker inte säga vad! Fast det var kul, sen planerade vi ju vappen lite, får se nu hur de blir. Fast nu ska jag gå och socialisera med min kusin!

Kram Sara

Dagens outfit 25.4.08


522604-27


Museum outfit som är nersoftad med en slarvig knut..
Skjorta: mango
T-skjorta: Wearhouse
Farkkun:Mango
Skor.primark

Munkar!

Längtar till vappen, hade väldigt vappfiilis då vi bakade munkar på hussan! det var super gött, vi hade tävling om vem som kunde äta munkar utan att slicka sig runt munnen, jag var total skit och fuktade läpparna redan efter två tuggor.. Pojkarna valde att göra glasyr istället och det var jätte vattnigt, is inte ens berätta vad det så ut som! Använd fantasin! Once again fick jag och V minus poäng då vi skrattade så mycket och gjorde dubbel sats deg, Hoppsan!
Vet inte vad jag skall ta mig till idag, är inte säker vilken tid min vasakusin är påväg, annars kanske jag hittar på nåt med flickorna, vi får se..Dessutom är det jätte vackert väder, kanske jag ska på lenkki eller promenad? Borde få nån motion iallafall, då jag är proppmätt på munkar. Vad ska ni hitta åp ikväll?

Kram


I love fredagar!

Tjohoo! Så har man igen orkat igenom en låång skoldag... Nog för att den inte var så farlig idag, efter Ateneum besöket fick vi välja om vi skulle åka tillbaka till skolan eller ifall vi ville fortsätta gå runt på museumet på egenhand, ingen ville såklart gå till en urtråkig finska timme, men ingen var så skärskilt intresserad av utställningen heller eftersom vi redan varit där i en timme. Läraren sa att han iallafall skulle till skolan så då tog vi vår chans! Vi gick raka vägen till wayne´s och tog oss lite lunch istället. Nästan ingen var kvar på utställningen, alla yrade omkring på stan istället! (Får hoppas att ingen lärare läser detta ;)


Kram Sara


De gulligast citatet ever!

"Mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag bara står stilla"

Det var ju urgulligt! Det var en 5 åring som sagt det. Hittade det i boken:
 
Kram SARA

Gomoron!!

Hejsvejs! jag fick igår höra en ganska trevlig nyhet, min kusin från vasa kommer på besök IDAG, och det här fick jag då höra igår på kvällen... De bra att man orkar informera om sånt. Jag hade ju inte palnerat NÅGONTING alls för typ lördan, men nu fick jag planera om mina planer,mmm..
Jag skall vara 9.15 i ateneum för att titta på en utställning om Pekka Halonen. Fast de bra, vi missar en matta timme! mwahahhha!

Kram sara 

Trött!

Puust, nu orkar jag inte, jag ger upp! bloggen får se ut som den nu gör... fast nu ska jag snabbt o städa förrän jag har både mamma och pappa i nacken på mig.. sen kanske jag ska kicka med fotbollen, om man nu kan kalla det för kickande, jag får just och just fem pomppun varje gång så joo... Men kanske jag lär mig om jag övar.. Kram sara


designen mot röven!

men alltså jag som tridde att jag överlistat blogg.se! Fan! det gick väl inte då jag har hållit på typ i timmar och gjort massa skit bara för att få en fin blogg och så går jag och skiter i allting! Borde kanske skippa datan ett tag.. Nä1 jag vill ha en fin blogg, nån som kan hjälpa mig?

Kramar

Jepp!

Om jag lyckas blir detta en del av designen, va tycks?image21

NU!

Nu har jag fak´tiskt bestämt mig för att lyckas i att ändra på designen, så det så! Får se nu om det lyckas.. för jag ska nämligen få det att lyckas!

Puss Sara och wish me luck!

Tjaoo!

Men hejssan! ja idag fick vi alltså då sluta tidigt, så jag och M åkte till stan för att gå på leffa, Bikur Ha-Tizmoret, eller på bättre svenska the band´s return.. Den var ganska speciell, fast också sjukt rolig. Passade bra till min och M:s smarta humor. Efter det shoppade vi och la märke till en ny Gina Tricot som ingen av oss tidigare sett, alltingen så har vi haft väldigt dålig syn eller så har den bara kommit dit hux flux! Jag kärade omedelbart ner mig i en jeanskjol med hängsel men tyvärr äger jag bara 5 euro för tillfälle så det blev inget av det. I Zara träffade vi V,P-S och A som var och shoppa sommarkläder, vi sa hej och hejdå! men mystist nog träffade vi dom igen efter 5 min i alexi 13, földe de oss! spookie.. haha..



The band´s visit..



KRAM SARA

Gomoron

ska vara i skolan om 10 minuter... men joo efter skolan blir det troligen leffaa!!
Så uppdterar väl först på kvällen..'

Kram sara

Ähh!

Designen lyckades intr igen.. kakka borde gå på design kurs..

SARA

P.S konstigt att alla inlägg blivit såhär korta på siståne...


Luffarschack i glasyr?

Det var riktigt kul hos K! Efter datandet blev det tur för, suprise suprise BAKNING! bakade mumsiga moccarutor som lyckades perfekt, åt upp nästan heela smeten som blev kvar efter att vi satt smeten i ungnen, förlåt K..  Dessutom snålades jag på kaffet som skulle till glasyren, jag vet borde kanske skickas till en uppfostringsskola. Ska genast föreslå det till mina föräldrar (ironiskt nog skulle jag kanske skickas till en sån om jag ens skulle nämna ordet uppfostringsskola).

Och så kom vi på världens bästa tidsfördriv när rutorna skall svalna och man redan både städat och gjort klart glasyren, spela luffarschack! Nej nu menar jag inte en såndär vanlig urtråkig luffarschack som man spelade med sina farföräldrar när man var fem. Nej! Utan en som man spelar i glasyren!!! Jätte kul, fast man kanske inte ser kryssen och bollarna efter en stund men det är ju bara en del av spelet! jag borde bli uppfinnare.
När vi bakat klart blev det dags för mera spel, scrabble,  jag var överlägset bäst, och eller va att det finns ord såsom kömetare och ostkassen?

Kram sara

Hej!

Tja! är nu hos K på datorn.. hörs senare i kväll

kram Sara

Hej svej!

Skall ännu försöka redigera min design då det inte lyckades i förrgår, så undra inte om den ser alldeles konstig ut..

Puss och Kram!

Blondie..

Tja, jag ska väl ännu berätta er om hur jag var jätte smart igår.

Min syster hade glömt sin telefon i scoutkällaren och bett mig fråga S ifall hon kunde komma och öppna dörren för mig så jag kunde hämta den. Tyvärr var hon ju sjuk och då var jag smart och Textade Stella att hon inte skulle få sin telefon idag...

Så nu vet ni i alla fall vilken hårfärg jag har!

Kram

Intressant, jag vet..

Hoppsan!  Glömde visst berätta vad mitt blodtryck var, för det intresserar ju er alldeles jätte mycket...

Nåja det var 105, lite lågt men bra.. Sådär så nu vet ni det!

Kram Sara

Blogg för igår.

Jaja, ni ska få höra ursäkten värför jag inte bloggade igår, sitt ner er och njuut, öh!
Skolan var ok, vi hade jogging på jumpan då jag I och K smet till C som var sjuk... Visst länkade vi lite först men isluet bara måste vi hälsa på henne, och gissa vem jag mötte åp då? Jo mamman till barnet jag nångong barnvaktat... Hon trodde vi skolka men tog de helt lungt, Phiuu!
Efter skolan gick jag igen till min farmor och farfar då jag för två veckor sedan lovat baka till dem. Jag lagade mumsiga rabarber muffins och hoppeligen tyckte även dom att det var gött. Genast efter det ca klockan sex åkte jag mamma och Stella iväg för att köpa skor till oss, vi åkte till en konstig hem butik där hon sålde skit billiga lacoste skor i storlek 37 och 42! SUCK! inte något för mig då eftersom min sko nummer ligger sådär på 40.. men fick istället titta på då min mamma och syrra handlade de mest fabulösa skorna, Kul?
Nå min resa var inte slut ännu, det var itur att besöka ingen mindre än min mormor som låg sjuk hemma utan mat och medicin. När vi väl var där måste vi också fixa hennes blodtrycks mätare och jag föreslogs som försöks kanin till det, men NEJ! ni ska inte tro heller att jag gick med på det, jag har ju världens skräck för sprutor och blod och annat sånt. men jag lugnade ner mig då jag fick höra att det inte fanns en spruta i mätaren utan att den bara klämde lite. Tillsist var jag försöks kanin och inte var de ju så hemskt.. Efter dagens sista besök åkte vi hem och kollade på matchen med Liverpool och Chelsea (hoppas det skrivs så, annars blir jag ju utskälld...) och vid det laget hade jag ingen lust att blogga mer!

Puss och Kram Sara

Morsning i posten!!

Jaja, ja vet det blev liksom inge bloggning igår.. FÖRLÅT! men hade liksom lite annat att göra, och jag var ju överhuvudtaget inte hemma igår förrän typ halv 10 så. Kanske bloggar mera idag.. Fast nu ska jag klä på mig.. Spenderade alldeles för mycket tid framför MUMIN i tv (OBS! jag är snart femton inte fem..) nu imorse så jag han inte ens klä på mig, alltså inte är jag naken heller men jag håller på o drunknar i min pappas badrock så, nu går jag... 

Kram

Oj vad mycket ... jag använde i detta inlägg...

gonatt!

Hejs svej! barnvaktningen gick bra, vi lekte helikopter och tåg.. och jag hann hur bra som helst till dansen. Det var kul, vi dansade house och lite popping, jag gillade det jätte mycket, kanske är house min nya stil?
Fast nu skall jag småningom gå o tutta, haha neej jag ska läsa min bok, den är bara grymt bra alltså! så gonatt så hörs vi igen på morgonen..

Kram sara

Va!?

Trodde att jag sparat min design så som den var!!!! Det där ser ju jätte knäppt ut!
Galen dator men hinner inte blogga mera har jätte ont i magen..

Kakka!

Det här med mitt ändrande på designen funkade inte alls!
Försökte få fina bilder in där uppe men det bara krånglar hela tiden, äsch då!

Fick just ett samtal och skall vara barnvakt ikväll! Hoppas bara att jag hinner till dansen osså, jag har jätte lusta att dansa liksom, hoppas att jag på hösten kan börja med dans flera gånger i veckan, då jag nu har bara en timme i veckan! Jobbet skall väl sluta sjutiden och de då som min dans börjar.. skit hoppas att ja hinner, men jag ville liksom inte säga nej hela tiden då det nu har hänt att dom har ringt sådär sju gånger och jag bara tackat nej,nej,nej hela tiden.. Hoppas att jag hinner. Fast nu fick jag ont i magen och kan inte sitta mera..

Kram sara

roar mig lite..

Moi

Plåtade mig lite... Kul va?
fast jag försöker nu ändra lite på min design så får se om jag lyckas!

puss puss

Konversation med rektorn i trappan...

Jag kom försent här en dag förra veckan, och då i trappan på väg till min klass kommer såklart ingen mindre än rektorn Gunilla emot mig.

Rektorn: Jahas, vart är du på väg?¨
Jag: Klassen...
Rektorn: (med en riktigt överlägsen röst) Men du vet väl om att du är försenad?
Jag: Jaa.. det är du ju faktiskt också!
Rektorn: ..... (vänder på klacken och går surt iväg)

Ha ha där fick den jäveln! Mwahahahaa!

Kram SARA

Hejsvejs!

hade ingen lust att äta så jag bloggar istället.. Tänkte bara säga att det var jätte svårt att sminka sig idag..
 För det första kom det maskara över hela ansiktet så då fick jag torka bort allting.
 För det andra har jag enorma påsar under ögonen, eftersom jag sovit typ 5 timmar på veckoslutet (vi tittade på  airplane! till typ klockan ett och sen pratade vi ännu jätte länge...)
 För det tredje har jag fel färgs foudation så jag blev brrun som en choklad bit...
 För det fjärde har jag bråttom till skolan!

KRAM sara

Gomorgon!

Det var ju en ganska kulig förläggning... Jag vet, låter som värsta nörden men är faktiskt inte det, man kan ju faktiskt vara en coolig scout! ja till baka till förläggningen, det var urchill och det mesta som den gick ut på vara att chilla, vi spelade typ scrabble och hade skönhetsspa i bastun med en hel hop av body shop grejer.. AAH så nu är jag fin!
 Min skola börjar om en kvart... Tråkigt, fattar inte värför man skall gå i skola.. det ju tråkigt för fan! Man kan ju faktiskt försöka få det roligt ocgh inte alltid bara sitta o plugga verb nånstans, buu. Fast jag måste faktiskt sticka snart. Har inte ätit mårgonmål ännu.

KRAM SARA

Vittus Fillumenister! :) HAHA

HAHA! jag föstrår att ni int förstår rubriken de blev liksom en inside läppä på vår tjej kväll! Vi hade ur kul men dom måste fa ganska tidigt då det blir en ultra tidig väckning imorgon.. skall va vid scoutkällaren klockan 8.45 Suckmuck! Först bakade vi då pizza,och sen blev det dags för rulltårta hade megahög humor då vi helatiden bölade VITTU vid varendaste en mening,

typ såhär:

M; Voi vittu nu me er var e den där vittus vittu skeden vittu, nyt kyl vituttaa
Jag: voi Vittu titta om kring dig vittus vittu, vittu!
I: no voi vittu sluta nu med de där vittus vittu skrikande nu voi vittu me er!
... ... ... ...
  (jag vet vi är smarta men alltid kan man inte vara det..)

Och min lilla syrra som då var hemma bara stirrade på oss som värsta kalkoner :D
efter den superba pizzan bakade vi eller Jag (tack för hjälpen flickor!) rulltårta mums mums, kanske jag packar ner den i rinkkan för imorgon eller?! sen spelade vi rappakalja och vi tvingade med min syster också.
vi det laget tröttnade vi redan på vittus vittu och skrattade istället  till de konstiga frågorna i spelet.
Det roliga var vissa ord som vi tänkte börja använda, typ då fillumenist som betyder en tändstickssamlande person och Capriolet för stelnat skit!
      
                                                         Rappakalja
Kram o Gonatt fillumenisten Sara (utan capriolet i sin Dhota (manliga indiska byxor))
                                                          
                                                 

Dagens paj!


det blev väl ingen dagens outfit så det blev väl dagens paj istället! HAHA
image18

Kram Sara (en MÄTT sara)


Bråttom, Bråttom, Stress!

Visste inte att det skulle bli så här mycket att göra idag! hade tänkt ta det lungt och blogga lite samt ta en promenad eller något, men nu har jag bara sprungit från sak till sak! Tandläkaren gick bra, har lite ont i tänderna nu bara då dom petade om kring med värsta tångar och grejer i min tandställning, dessutom hade dom sagt att den skulle börja klockan nio, fast den i självaverket började fyrtiofem minuter senare... Hatar min tandläkare! Hon tror verkligen att hon är bättre än jag och så gå hon ändå och ställer till med mina tider fast egentligen var det braa så  missade jag en heel lång matta timme och lite av finskan! Hussan var slattrig och humoristisk som vanligt! jag och V bara skrattade åt urdåliga skämt men maten blev i alla fall god (pasta Carbonara och Citron-maräng paj!) trots att kakan var lite råå.. hussaläraren vågade inte ens smaka på den, haha! och ändå går alla omkring och säger att jag borde ha 10 i hussa, NOOT!
  Nu har jag städat mitt rum och vardagsrummet och skrikit åt min syster att hon skall hjälpa till fast hon inte vill det, blir lite stöörd ibland, fast hon ändå är för det mesta den mest underbara syster man kan ha!! Skall ännu packa, till en förläggning som jag skall fa på imorgon.. Hoppas det blir lepo! Fast det betyder väl att jag inte kan skriva igen förrän på söndag.. buu! efter att jag packat kommer mina tejkompisar till kig, ska ha tjejkväll med rappakalja och ansiktsmask, sen ska vi väl baka rulltårta.. rapporterar mera senare

Puss Puss Sara

Gofredagmorgon!

Gäsp! jag är jäätte trött efter igår, fick inte sömn eftresom måsarna kraxade utanför mitt hus och det var bara ett himmeles liv! Nu ska jag snart bära av mig till tandläkaren! Skit, hatar tandläkare eftersom jag redan haft typ tre tandställningar och nu måste ha ännu lika många till! Men tjaa.. Snart skall jag och föna mitt hår, o välja kläder, kanske blir det en Dagens om jag orkar satsa.

Kram Sara

Skit skit och skit!

Hejhej!
 Förlåt förlåt, men idag har mått dåligt, i skoldagen kändes det bara som om jag skulle svimma hela tiden och efter franska timmen har jag haft ont i halsen. Sen for det över för en stund och jag gick till sandra där vi igen bakade! jag har blivit en riktig bakmästare påsiståne.. Haha! bakmästare = rumpmästare (ok den var torr men...)
Så fort vi ätit hemma blev allt såligt igen och bättre blev det inte när mamma surade om att jag gått med skor på inne (vad kan man göra om man glömt sin telefjong och redan är försenad till skolan?) sen måste jag börja städa igen och det kändes bara som om jag ville spy, fast nu ska jag inte gå in på några detaljer... dessutom har jag haft ryggont erller muskelont heladagen förstår inte hur man skall bota det, FAN FAN FAN! Till på köpet grälade jag just med min syster så ni kan förstå att jag inte haft en så jätte stor lust att blogga idag.. Nå när jag just hade somnat ringde Sandra och ville gå åp länk. jag tackade nej till länken men lovade komma med cykel om hon ville så då for vi ut på länk, och jag blev genast bättre! Fast nu har min dåliga fiilis kommit till baka. Skit så det här inlägget blev ganska själviskt men jag försöker ju bara vara ärlig.. Ooh.. dessutom har jag tandläkare imorgon, det hemskt men kanske helt bra, jag har tandställning och den värker helt massor så hoppas dom lägger iordning det och så missar jag ju världens tråkigaste matta timme så det ju ett plus, eller?  Men nu skall jag tänja för att få ordning på mina muskler lovar att blogga mycket imorgon!

Kram Sara

Tja!

Ja nu har jag gjort två saker på listan och troligen blir det bara några till... bestämde mig för att skippa det där med att städa rummet, har nämligen ännu en jäävla muskelvärk. Försökte övertala mamma att massera mig men hon hade inte tid. Tråkmåns! Vad kan vara viktigare än att massera sitt barn, liksom? haha

Idag var Kaisa hos oss, vi bakade batong, Mums! Fast det ända märkliga var att batongen luktade meedwurst, man var liksom bara sådär WHAT!? vi hade ju verkligen inte meedwurst i batongen, eller vem skulle ha stoppa dit den isåfall+ Men den var god iallafall så nu är jag proppmätt på meedwurst-batong utan meedwurst. (torr humor jag har ;)  Efter att vi bakat gjorde vi nånsorts kompis test i FRIDA. Jag vet.. vilket liv vi har men vad annat kan man begära av oss när vi var så mätta att vi knappt kunde gå. När hon skulle hem bestämde jag mig för att följa henne, och det blev en längre väg än jag trodde då jag följde henne ända hem! Men då var det hennes tur att följa mig föreslog jag (haha)! Och det gjorde hon! Men hon tog ju hunden sin med sig så...
Fast nu skall jag inte prata strunt längre, kanske skall jag kolla Grey's Anatomi istället.

Puss o Kram Sara

Jag drunknar i skolan

 Men ääh, nu har jag igen tillbringat den närmaste timmen  på datorn och gjort ingenting... Och de för fan inte bra, jag har massvis med saker att göra:

  •  Skriva på mitt arbete om Claude monet
  • Städa mitt rum
  • Blogga
  • Massor läxor
  • titta på Grey's Anatomi
  • äta middag

Så de faktiskt bara och börja, men jag har ingen lust! Fan!Och har du märkt? men nästan alla av dessa saker är totalt onödiga!!

Sara
 


Hej!

Glömde bara berätta att min kära syster nola ut mig once again den här veckan!!!
Hon gick och lyssnade på typ Snoop Dogg och jag gick såklart brevid, plötsligt började hon sjunga med och sen tillsist ropade hon bra "What up motherfucker, this is Snoop Doggy Do......" och sen han hon inte säga mer eftersom jag stoppade handen framför hennes käft.. Hon hade inte tänkt på att vi just gick genom en park full med småbarn och deras föräldrar, HAHA  vi sprang liksom bara skrattande iväg och visste att mammornas sura blickar borrade sig genom oss!

Kram Sara

Muskelvärk, hjäälp!

Alltså jag kan knappt röra mig! mina muskler är helvetes sjuka,de e ju heelt gaalet liksom, nån som vet hur man botar muskelvärk?
Då jag vaknade på morgonen var de sådär "AAa, vilken härlig morgon " och så när jag studsade upp från sägen liksom bara knaak.. och sen kunde jag knappt röra mig mera! så egentligen tycker jag att jag borde få sjukledigt, eller? jag har ju för fan ont överallt, borde kanske ringa mamma och be henne meddela till skolan att jag är sjuk. fast hon skulle ju aldrig gå med på att låta mig bi hemma så onödigt att jag ens prövar. SKIT! Nå jag får väl bara lov att lida igenom en låååång skoldag *SUCK*.

Förlåt förressten att jag inte bloggade igår fast att jag lovade det. Min kära fader förbjöd mig att gå på datorn mera eftersom jag lånat hans ultramoderna system digikamera, så det blev ingen blogg igår sen mera... istället tittade jag på en film som utspelade sig i nazityskland typ, jag grät så att bara tårarna sprutade för att jag tyckte så synd om huvudpersonen som blev "mobbad" (hittade inte på nåt bättre ord) för sin mörka hudfärg. OJOJ
fast nu måste jag nog börja knata till skolan, jag är redan tillräckligt försenad!

Har du drömt något underligt på siståne? Jag har!

Hej! allstså har aldrig varit med om en lika lång skoldag som idag! såå tråkigt. De enda roliga var vår gympa då vi hade muskeltest, ellet vad man nu kan kalla det. Ja klara mig ganska bra och hoppade längdhopp utan fart ganska långt eller 2 m alltså (om det nu intresserar nån haha!) men nu kan jag nog medge att jag är väldigt ovig! fick typ 20 cm över foten (du vet när du sitter och försöker röra foten) och nu har jag kramper i heela mig. dessutom är jag jätte trött, fo igen sent oc lägga mig, jag läser en fittigt bra bok nämligen! Tillsammans är man mindre ensam hette den visst... Men sen när jag väl somnat drömde jag en jätte underlig dröm, det var nästan som en underlig film! den gick ut på att jag och min kopis var med i andra världskriget och vi skulle flytta till österrike för att skydda oss, när vi sedan gömde oss i någon annans trädgård för en patrull soldater som ville göra oss illa, hittade vi en port till framtiden, enda konstiga var att vi måste plumsa igenom ett kärr där små marionett dockor sjöng om pinoccio för att komma dit. När vi väl kommit fram ordnade vi en fototävling för att ha råd att åka till österrike och sedan plumsade vi tillbaka till ndravärldskriget genom kärret!!! Jätte Underligt! jag förstår inte varifrån man får sina drömmar! Har ni drömt någo underligt på siståne?

Kram Sara

Sushi som jag lagat, MUMS!

Sushi, som jag lagade! MUMS

Uurgod sushi som jag gjorde till lördag. Lätt lagat och uur mumsigt.
När man övat lite ser det nästan ut som på restaurang. Njut med wasabi och
soja.
image17

Shopping!

image16

Detta shoppade jag idag! För endast 5 euro (50 kr) från warehouse, brand outlet. Fint va!?

Tjingeling!

Egentligen borde jag igen be om förlåtelse för att inte ha bloggat nåt idag men det tänker jag inte, haha! Efter min ultrakorta skoldag (10-13.20) tvingades jag med två av mina kompisar till stan, eller rättare sagt till Ruoholahti. Kaisa skulle köpa hörlurar till sin mp3:a så vi klängle med till verkkokauppa, yess. Sen gick vi till Warehouse där jag fyndade massa skoj! det enda problemet vara att jag då bara hade 20 euro (ca 200 kr) av mammas pengar, såklart! Så det enda som jag tillslut fick med mig var en gul topp (vårens trend-färg!!!). Jag skulle jätte gärna också ha köpt en svar lite längre party-topp som skulla ha varit perfekt till leggings men tyvärr hade jag inte råd =(  Nu e jag hemma och min syrra ligger sjuk, så egentligen borde jag väl passa upp henne men, det får bli. Jag borde också skriva på mit Monet arbete men jag har faktiskt ingen motivation till det så det får också bli. JAg bara längtar till min danslektion klockan sju, har jätte lust och bara dansa.

Go kväll! =)

Hej! förlåt förlåt att jag är så usel på att uppdatera... Men idag har jag inte haft så mycket tid liksom. Det ösregnade så jag hade ingen lust att stiga upp, ni vet det var en sån morgon som allt bara känns jätte tungt och tråkigt! Fast tillslut tvingade jag mig att äta morgon mål, och vid det här laget va´r mina föräldrar helt jätte ivriga på att gå på museum, SUCK! Jag motbjöd frågan och ville inte följa med trots att de ibland kan vara roligt att gå på museum... istället ringde jag runt till alla mina vänner och frågade om de kunde göra nåt. Jag ringde säker 20 människor och alla hade de något för sig, trååkigt  men tuikll sist fick jag tag på Ida som lovade att vi kunde göra nåt, och jag blev jätte glad! Men min glädje varade inte länge eftersom hon igen ringde om en kvart och meddelade att hon absålut måste öva till ett teoriprov. Nå mitt ringande fick börja igen. Tillslut gick jag till Sandra var vi hade det kuligt. Vi fotade våra läppar och anmälde oss till maybellines fototävling., smart va!? Men kul var det i alla fall. Nu har jag just kommit från ett jätte hårt aerobic pass och är helt slut. Och jag borde ju egentligen skriva på mitt franska arbete om Claude Monet, de såå frustrerande, men joo, nu måst jag nog jobba lite med det så hejdåå!

Kram SARA

PS. hade i´nte tid att läsa igenom dethär så undra inte om de lite roddigt och otydligt. PussHej!


Tjolahopp!

Hej! Det blev ingen lande resa trots allt, fast lika bra det där skulle iallafall inte ha varit nån annan än vi så...
Istället var jag på en tre timmars cykel utfärd till hagnäs torg, där jag köpte en påse polkagrisar och mumsade på dem resten av vägen, dom e såå goa, mums! Det var faktiskt helt roligt att cykla, fast jag normalt inte är en såndär cykeklmänniska, så var det roligt nu, det var så lungt och så lyssnade jag på musik osv. Fast på vägen hem blev musiken mitt öde, jag var så inne i den att jag inte såg mig för och PANG! Krockade jag med en man! Hopplöst försökte jag be massor med förlåtelse och frågade om han var okej men han blev tydligen så sur att han inte kunde svara! Så om du, mannen läser det här FÖRLÅT! Nå dit for den cykelresan, sen blev ja på jätte dåligt humör och undrade hela tiden hur den där mannen mådde, för de väl nog ganska onormalt att inte svara nåt? Och jag e ju en av dom där känsligare typerna som går och tänker på allt som kunde vara bättre i världen och så min glädje som jag haft innan bara rasade ner till noll. Okej såå känslig är jag nog inte men nästan. Så när vi äntligen var hemma tog jag pappas system kamera och stack ut för att fota. Det är så lugnande och man glömmer bort alla bekymmer då man fotar, jag tog bilder av allt möjligt och försökte speciellt ta perspektiv bilder och dom blev väl ganska lyckade om jag själv nu får säga. Fast lite genant är det ju att typ lägga sig i gräset och zooma in någo fina blommor.. HAHA. Och det var just vid ett sånt här tillfälle som en vilt främmande man med sin hund kom och talade till mig, han frågade om min kamera och först var jag lite tveksam eftersom jag var lite omtumlad av att han plötsligt bara kom där och började prata men sen babblade jag nåt om min kamera och han babblade något tillbaka. Det roligt när nån helt främmande människa kommer och talar, man borde själv också våga göra det men jag är nog inte helt så modig. Fast jag nog vågar säga till om nån främmande gör nåt fel mot mig. Och i bland har det ju blivit att man gör något roligt skämt. T.ex. då jag och min kompis var i blombutiken och frågade efter en blomma som inte finns! Det var urhysteriskt och utmanande att håklla sig för skratt, och tanten i blombutiken blev helt stressad då hon inte hittade blomman och frågade massor frågor och tog t.o.m fram en blom bok för att leta efter blomman , haha tillslut gav hon opp och äntligen hade vi chansen att rusa ut ur butiken och skratta högt!

Fast nu måste jag nog gå, ska laga sushi till middag! Kram Sara <3


Blond, blondare, blondast eller kanske brunett?

image14

Se upp i Backen!

CHA!
De känns äntligen som vår, idag var jag för första gången på rullskrinskor i år och det känddes jätte vårigt! Plus att jag fick träna mina lår och rump muskler.. De enda störande är då man ska trotta på sig massa skydd och till på köpe ännu ha en hjälm på sig så att man ser ut som värsta bumbibjörnen! det känns liksom som om alla som går förbi tänker "gud vilken tönt " då man har spänt på sig alla skydden på sin lite för stora jacka och inte riktigt kontrollerar sina rörelser., men hellre levande och ful en snygg och död, eller? Det blev extra riskabelt då bromsen var slut på skrinnorna och jag inte kunde bromsa i de brantaste backarna utan måste klämma mig fast vid en stång för att stanna! Jag måste ha varit en ganska rolig syn, HAHA
  Annars var det väl inget väldigt extra som hänt här och jag har in te kommit på någo extra att göra ikväll, Booring!
så det skall väkl bara bli mys idag då.. Jag ska borra mig in i soffan och mumsa godis och sedan sjunka in i min bok. Aaah! och imorgon ska ja jobba på lande. Synd, jag fick just höra att mina kära vänner Linda och Fanny inte kommer. Men jag får väl försöka hitta på nåt med min syrra efter att vi städat i stugan efter vintern...

Njut de är fredag kram SARA <3

Fredag klockan 15.15

moi! (som vi säger här i Finland)!
VA ska ni hitta på i veckoslutet då? själv ska jag väl till vårt sommarställe... Det kan ju bli helt kul ifall min absålut härliga "sommarvänner" (klart vi är vänner annors också ;) också kommer. Annars skulle jag kanske hellre stanna i stan och göra något kuligt. men vi får se, och så är de ju ishockey SM-liga också som jag solklart tänker kolla på. Eeller ifall jag har möjlighet, vi har nämligen varken TV eller dator på lande överhuvudtaget, eftersom vi har en så liten stuga. Ja man kan praktiskt taget säga att vi bor i en bastu, eller i omklädnings rummet till en bastu. HAHA. Så om jag vill titta på Tv får jag tränga mig in i våra grannars stuga istället. Men egentligen så är det ju lite skoijigt, för då är det ju ialla fall en hög mysfaktor som vi har. Fast det ända tråkiga i det hela är ju förståss att det inte kommer att bli någon blogg på veckoslutet, synd jag har nämligen märkt att det e jävla skoj o blogga och hoppas jag bara kan skaffa lite fler, eller massor fler läsare. Det är lite tyst här på min sida sidu. Bara högst 20 besökare i dagen ;) Patetiskt, jag vet! Men jag startade ju bloggen först nyligen så tja..
  Fast nu måst jag sluta, min enormt gnälliga syrra tjatar om att hon skall komma på datorn. *SUCK*
Jag blir såå störd på henne ibland, hela vår dator är fylld av hennes störande pose-bilder (jag har ju INGA) och så datar hon så massor att jag int har en chans att komma på datorn, och så fort hon int får komma så blir hon sur som en gris! Och om jag nångång snällt frågar ifall JAG skulle få data en stund så då blir det först utbrått!! Helvete! men nu ska ja sluta dissa min syrra och låta henne komma om en liiten stund..
   
kramssi kramssi Sara


Skämma bort sig! nr 2

Jag lovade ju att berätta om min andra "moku"... Det hände i fredags då jag bakade kakor i 7 timmar i vår hussa sal, eftersom vi 8:or skulle ha en fest för föräldrarna för att samla in pengar till vår lägerskola. Nåja nog om det nu...
Jag var alltså utomhus med min kompis utanför  våran hussa-sal och skrubbade bort choklad som vi hade strittat på gården (fråga int värför vi måste skrubba bort den, men det gjorde vi i alla fall) med diskborstar. Speciellt jag såg alldeles sprängd ut eftersom jag vi det läget hade samlat på mig både mjöl och choklad över hela kroppen. Plötsligt såg jag min lille syrra gå en bit bort och började hysteriskt vifta med min diskborste och hojta till henne. Hon märkte mig och jag frågade vart hon skulle... och förbryllat förklarade hon något. Men det var inte det som var pointen utan att jag inte märkt ett gäng killar som gapskrattade till mig eftersom jag stod där med ett smutsigt förkläde och viftade med en DISKBORSTE! Desuutom ropade jag till någon som stod i alla fall 100 meter i från mig! De ropade något efter mig men jag han inte höra eftersom jag redan vid det laget sprungit in till hussa salen för att skämmas! Hohoo-ja-ja sånt händer och nu tycker jag bara att det var jävla komiskt eftersom jag också skulle skratta ifall jag så någon som såg ut som jag då.. HAHA

Kramar Sara


Dagens Outfit! 11.4. 2008

image9image10


Linne från wearhouse
"Collage"(va fam skall man kalla det?) från H&M
Jeans från Mango
Bälte och sm

Konstig Fredag...

Hej hej! Sitter här på datan och försöker luska ut hur jag laddar in bilder på datan m,ed våran system kamera..
HA! där kom jag på det,sådär nu äe de gjort också. De var en konstig skoldag idag, fick massor av komplimanger av min outfit liksom, och inte tycker jag att den var så värst speciell inte. En 9:a som jag aldrig talat med typ kom bara fram till mig och tala liksom och fråga om alla mina kläder varifrån dom var.. Orginellt?! Tja de var ju kul i alla fall och fick mitt självförtroende att studsa upp liksom (efter att jag igen en gång totalt skämt bort mig på en finska timme). Jag sluta lite tidigare idag eftersom vi inte hade nån hussa alls - vilket var både tråkigt och kul eftersom hussa e ett av mina favorit ämnen liksom.
  På kvällen blir det väl inget speciellt (tyvärr) då jag försökte få alla att göra något men alla bara hade lust att tråka sig så.. Men det blir väl pizza bak och nån film kanske...
 
kram Sara

                                  image7


Skämma bort sig! nr 1

  Ja jag är ju mästare på det här med att skämma bort mig!!
En dag var jag ju på Stockmann, de var lite trängsel i hissen så jag lutade mig sådär normalt mot hiss väggen. Plötsligt hörs det ett konstigt ljud som från en högtalare och jag hoppar till av förskräckelse!
" från hiss nr. 20809 anropades ett nöd rop, är allting okej där?" sade rösten som troligen kom från hissens högtalare "haloo! hur är det där" " joo inte borde här väl vara något, nåhonting har säkert gått fel" svarade jag  tveksamt  " ja tack ock trevlig fortsättning på dagen" efter mitt lilla samtal med hissbevakaren medan arga tanter och gubbar stirrade på mig och mina kompisar gapskrattade i bakgrunden, märkte jag att det på hiss väggen som jag lutat på funnits en knapp med texten: NÖDSAMTAL....
   Nå det där var bara det första "lut misstaget" den dagen. Ett mindre allvarligt bortskämmande var i mat butiken då jag trött hängde över en matkärra fullproppad med mat, då det plötsligt kom en man pickande mig i ryggen och ursäktade sig, snällt flyttade jag på mig- och det gjorde kärran med! Igen sade han ursäckta och det var först då jag märkte att han inte alls ville att jag skulle flytta på mig för att jag stod i vägen utan för att jag hängde över HANS kärra! Joo sånt händer.. jag har ännu en bra grej kvar men den får ni faktiskt vänta med tills imorgon för jag skall nu o sova (tidigt-jag vet) så att jag inte upprepar min migrän imorgon igen

Kram Sara  

Tjohej!

De var ju igen en ganska tråkig dag i skolan.. Tyvärr fick jag heemsk migrän under en über tröttande kemi timme. Huvudvärk är allvarligt talat - hemskt!! Speciellt migrän, man börjar se stjärnor och alla röster känns jätte hårda och bara ekar i huvudet. Det värsta är då den inte vill gå över, idag också tog jag en 600 mg (intressant.. *HOST*) aspirin som int hjälpt ett skit! Huvudvärken gick över först då jag ätit en stor bit morotskaka och sovit en liten stund.
   Tja.. efter "first episode of headache" gick jag ut o promenera i det härliga vårvädret, och gissa vem ja möter för tredje gången på den här veckan, jo en familj som ja brukar barn vakta hos, och det va så retsamt, man kommer int liksom på något att säja och igår när ja kom på något att säja så va såå smart att jag ropade till andra sidan av gatan var dom stod, en hel hop med människor (det var rusnings tid) bara vände sig om och stirrade, man kände sig liksom lite dum. Ska hoppas att jag int ser dom igen i veckan för att igen skämma ut mig.. Nåjaa skönt att det har blivit vår. Man kan börja jogga igen  för att komma i strandskick

image5

snygga jogging skor från Lacoste, ca 1000 kr (100 e)


Dagens Outfit! 10.4.2008


image4


Jag kände mig lite blå idag.. haha
Koftan är från Barcelona,
byxorna från Mango,
skarfen har jag köpt på loppis
och de gråa toppen är från London

Mormors ungs-pannkaka..

3 ägg
1 l mjölk
6 dl mjöl
3 msk olja

Blanda ingredienserna o låt stå i ca 15 minuter.
Grädda högt i ugnen i ca 20 min i 225 och ät med bär, grädde eller sylt..

Halloj!

Ja nu har min mormor gått hem, hon stanna rätt länge då det var en spännande ishockey match igång...
Kärpät-Blues och till min stoora besvikelse vann blues, jävla skit!
Men annors har de gått rätt bra, ja hade då en uurkort skoldag och efter den kom en kompis till mig. Vi gjorde någo alla borde pröva på!! Spela på vår gamla Nintendo från år 1989 typ, de e så mycket bättre än di där nya (o då räknar ja ju bort singstar, speciellt på fester:) haha vilket liv ja har). Efter det va ja på promenad typ, de blåste massor så ja blev helt torr i hyn och bestämde mig för att skämma bort mig med ansiktsmask på kvällen (ja ja hade ansiktsmask mitt framför näsan på min mormor, haha) ja äälskar impulsiva skönhetsbehandlingar.
Vi åt en typisk torsdags(ja, jag vet att de e onsdag) mat, hade ingen lust att kocka då pappa o mamma va borta hemmifrån, så vi laga ärtsoppa. MUMS! fast ännu godare va nog mormors ugs-pannkaka med frysta hallon och grädde...

Ni kan få receptet med det samma:

3 ägg
1 l mjölk
6 dl mjöl
3 msk olja

Blanda ingredienserna o låt stå i ca 15 minuter.
Grädda högt i ugnen i ca 20 min i 225 och ät med bär, grädde eller sylt
..

Ja-a, snart ska jag nog gå o snarka, av nån anledning har jag varit uur trött på sista tiden troligen för att jag sov lite o gjorde mycky på veckoslutet.. Jag orkar nog intens ladda upp några bilder. *GÄSP*
Fast vänta! En sak till ni bara måste checka in, googla eller titta på Youtube på Shabbadoo, och så får ni se fantastisk dans. Han e känd från typ 70-talet då han va jätte bra på att dansa! och nu e han över 60år och ger i vissa fall ännu också danslektioner, superman! Han har influenser av både locking och jazz i sin dans och är bara så jävla bra! kolla in det, och låt mig få höra vad ni tycker..

Gomorgon!

                                             image2

Jag passa på o blogga nu på morgonen, då ja börjar 10 idag! De sku förståss va 32 000 gånger enklare ifall mina föräldrar skulle vilja investera en dator till mitt rum också, men nej. Nu måst ja anstränga mig och stampa två vånigar ner (bor i ett tre vånigt radhus) och  först sen har ja chansen att ens öppna datorn. Jaja ja glömde ju, ibland har ja intens chans till det ifall min kära datorgalna syster har ockuperat hela datorn Tjohoo.
    Nåja men nog om det idag skall min mormor komma o hälsa på, de ska bli kuligt. Hon e så gullig, fast man i bland kanske blir lite uttråkad, men jag har inte träffat henne på länge så de ska bli kiva.


Välkommen ti min nya blogg!

Hej!!
Det jag som e Sara, jag ska fösöka vara lite aktiv här så ska ni få höra lite om mitt liv..
Först lite om mig själv:
ja namnet tänkte ja då inte upprepa för det har ni listat ut vi de här skedet (ska vi hoppas iaf :)
ja går i 8:an o bor i Finland, mina intressen e dans,dans,dans, de ja helt galen i o så fort ja hör nån musik så bärjar ja genast o röra mig till den osv. ja ja dansar alltså street...
 O så spelar ja gitarr också o går sisådär halft i scouten osså. Min familj består av min lillasyrra o mina föräldrar som ni troligen får höra mera om sen men nu ska ja sticka o kolla på GOSSIP GIRL!! (inspirationen till min blogg.NOOT!)

kram sara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0