Pikniks bilder.





Ja detta var då bilder från I:s, K:s och min piknik på k:s bakgård. Hundarna fick också vara med,
och Bea (K:s hund) verkade älska mina solglasögon-IGEN! Maten var jätte god och vi åt som grisar,
förutom K som bantade (hihi) inför en fotbolls match senare på dagen. Underliga fasoner...

Är jag inte duktig som publicerar så mycket bilder?

Bröllops bilder.. .




Detta var då bilder från den senare pikniken eller då bröllopet... tyvärr kunde jag inte publicera
bilder på brudparet, inte för att jag kommer ihåg vad dom hette heller ;) ;) ;)

Vi träffade en liten kompis som var jätte trevlig, tills hon började söndra våra glas... Haha
Nej hon var allt för gullig! Dessutom tafsade hon på I, ;)! Märk också den fin bröllops tårtan!
Och lethermanen som vi typ söndrade... Jag fick låna I:s fiba blus då jag inte hade annat att
stoppa på mig, är den inte jätte fin?

Tjohejssan!

Hej hej alla mina läsare... Nu måste jag beklage för VÄLDIGT dålig uppdatering! Detta berodde på att jag inte var hemma mer än en kvart på morgonen före jag skulle barnvakta och en halvtimma på kvällen efter min kusins kuliga arton års fest.

Dessutom kommer uppdateringen att suga enormt djupt härefter eftersom jag tvingas åka till lande (skit måste meddela K!) och sedan vidare till ett hoppeligen jättebra Prometheus läger (ni vet motsattsen till konfirmation?). Men joo, nu borde jag verkligen packa och saker men laddar upp först torsdagens bilder, som jag lovade!

Kram

Gonatt!

Jadå är väldigt lessen för den dåliga uppdateringen... Det blir väl såhär på sommaren får skarpa till mig på hösten sen istället, haha.

Idag var en underbar dag, först blev det en rolig piknik på K:s bakgård tilsammans med I. Snart måste dock K åka iväg för att spela fotis så då gick jag och I hem till henne. Där fick jag en impulsiv inbjudan till en bröllops fest i bohemparken (som jag och I döpte parken till p.ga alla bohemiska människor), så då blev det mera piknik. Men nu orkar jag inte blogga mera skall njuta av kvälls solen tillsammans med en bok istället. jag är verkligen superduper trött!

Bilder får ni se av imorgon

KRAM OCH GONATT! SARA

Hejdå!

Nu måste jag allvarligt börja laga piknik mat,annars kommer jag försenad -igen! jag har en tendens att bara sitta och titta på dataskärmen och på detta sätt gömma bort mig själv och att tiden faktiskt går framåt i rasande takt! Dåligt, dåligt! Ne-ej nu måste jag faktiskt skärpa mig! Jag skall ju vara ute klockan 12!

Vi hörs!

torsdag.

Godmorgon på er! Jag fick just veta att jag inte behöver vara barnvakt idag! Så därför tänker jag och I kanske åka ut på piknink, underbart inte sant? Frågan är bara vart vi skall åka... Det finns så många ställen så det blir nästan svårt att välja. Men hoppas bara solen skiner hela dagen så är allting okej, tycker jag. Haha.

Vad skall ni hitta på idag då?

Kram Sara


Mona Lisa Smile

Jag tittade just på filmen Mona Lisa Smile, och egentligen tycker jag att den var riktigt bra. Den visade ett nytt perspektiv på hurdant kvinnornas liv var på 50-talet, och hur kränkta vi egentligen var utan att någon brydde sig alls. Det var ju helt vanligt på den tiden att kvinnor gifte sig i ung ålder och skaffade hem och barn osv. De måste sköta huset och barnet med svetten i pannan, och vem fick "äran" för väl uppfostrade barn och vackert hem? Jo mannen. Han hade ju trots allt tjänat ihop alla pengar fast han kanske bedragit sin fru med någon annan! Allt var bra så länge som alla höll tyst om orättvisor och tråkiga händelser, det var perfekt så länge som allting såg perfekt ut. Så länge som man kunde dölja orättvisor bakom ett fånigt leende och leva i en fasad. Men det är det ju inte, jag tycker att det viktigaste är känna äkta lycka och inte att visa en oäkta. Det viktigaset är inte att du har det vakraste hemmet utan att du har det livet som du själv vill leva.



För ingen kan förbli lycklig om hela livet egentligen bara är en stor lögn!

Förutom detta började jag också att tänka på hur man egentligen behandlar kvinnor i detta samhälle, tänk på t.ex 50 cents musikvideor. Bara nakna kvinnor som hoppar glatt kring runt 5o cent som om han skulle kunna kontrollera dom. Inte för att jag är feminist eller för att jag tycker att män är hemska (för det gör jag inte!!!) men är det faktikst meningen att kvinnor skall behandlas såhär? nehej det tycker inte jag heller. Så stå på er tjejer och bli inte din pojkväns slav, som många kvinnor kanske blev på 50-talet. Låt honom också laga mat och städa ibland! Hihi.


Skita i bussen?

L: fan, jag har jävla wc brått men jag hinner inte gå nu.
Jag: ääh! klart du hinner bussen kan väl vänta, eller?
L: neej, jag men jag kan ju skita sen i bussen.
Jag: ... ... ...
Jag: Eeh, skita i bussen?
L: ooh! sitta i bussen så kanske det går över :)
Jag: Ah... ja

Ibland undrar jag om jag borde checka min hörsel, eller nåt...

What a beatyful day!

Ooh, vädret idag har varit bara för underbart! Och det är ju faktiskt det som den dåliga uppdateringen beror på, hihi. och ifall ni tror det så har jag inte ännu glömt min reseguide, den är på G kan man säga!

Vad jag har gjort idag? Hmm... Morgonen (klockan 12 är ju morgon inte sant?) började med en uppiggande rullskrinnsko färd tillsammans med S. Sedan måste jag igen vara barnvakt i några timmar, och i själva varket var det riktigt skönt. Det känns lite som om man får pengar av att bara ligga i solen och kanske spela lite volley boll emellan åt, höhö. Tell me about easy earned money! Under barnvaktningen fick jag ringa en massa samtal och tillsist kunde jag "boka in" en liten shoppingtur tillsammans med L och min syster, dvs SaSteLi gänget som vi kallade oss en gång i tiden (och ibland nu också ;) Tyvärr hittade jag inget fint så nu borde jag väl känna mig glad över att ha sparat en massa pengar, men istället känns min garderob som en ltten ärta som bara väntar på fina sommarkläder. Men kanske jag ännu hinner hitta nåt förrän Prometheus lägret på söndagen? Hoppas!

Vad har ni hittat på idag?

Kram Sara

Depp musik

Ja här skall ni få en lista på vad jag lyssnade på innan läggdags:

U2- still haven't found what i'm looking for
Amy Winehouse- Back to black
2pac- Changes
Youth group- Forever young
U2- Vertigo
Nirvana- Lithium
Nirvana- On a Plane
Elvis Presley- In the Ghetto
Duffy- Mercy
Kanye West-Homecomig
Akon- Sorry, blame it on me
Under the influence of Giants- Lay me down

Lopptorg och försvunna ray bans.

Idag behövde jag inte barnvakta på morgonen, istället vaknade jag klockan halv tio och 1 timma och 40 minuter och en massa trubbel med nycklar senare begav jag C och I oss till ett lopptorg inne i centrum. Genast under de första minuterna hittade jag riktigt underbara solglasögon (äkta ray ban!! tror jag) som jag genast kärade ner mig i. Jag måste bara köpa dessa skit snygga pilotglasögon så jag gjorde det och prutade priset från 10 euro (ca 100 kr) till 2.8 (28 kr) och var skit nöjd och glad! Ett äkta fint FYND! Sen fortsatte vi att gå om kring och titta runt oss och jag hittade dessutom en fin siden skarf från maria kurki. I Och C hittade båda var sitt smycke... Sen  fortsatte vi en liten (oväntad) omväg till stranden där redan K,S och M väntade på oss. Vi hade det roligt trots den hårda blåsten tills jag skulle gå hem. Jag hade redan börjat gå hemåt, då jag märkte att min solglasögon var borta! jag blev genast litet stressad och ringde runt alla som hade prövat glasen under dagen, tyvärr hittade ingen dem och jag kunde ju inte springa tillbaka eftersom jag hade så bråttom till att barnvakta.

Barnvaktningen gik bra och jag fick ett underbart uppiggade telefonring av K, dessutom blev jag lite gladare av att barnvakta, småbarn är ju bara för söta! Strax efter barnvaktningen och middagen åkte jag och pappa till stranden för att ännu leta en sista gång, sedan skulle vi till nån butik för att köpa en rinka till mig. Tyvärr hittade jag inte mina nya piloter nu heller! Så jag fortsatte att deppa en stund, men min underbara pappa satte på U2, Still haven't found what im looking for och så jammade vi till den resten av bilresan. Jag fick min rinka köpt But i still haven't found what im looking for! Buhuu!

Sommar, sommar, sommar.

Älskar faktiskt dessa underbara sommar kvällar! Jag är bara väldigt väldigt lycklig just nu, det bara pirrar i magen i väntan på prometheus lägret nästa vecka! Sommaren är nog den härligaste årstiden. Det var underbart att gå igenom parken ikväll med K, man såg människor njuta på fullt, för det är väl det man skall göra. Köra fullfart, så vill jag ialla fall göra allting, så att man sen har någonting underbart att blicka tillbaka till. Och jag hoppas att denna sommar kommer att bli sån, att man har någonting trevligt att komma ihåg!

Som jag redan sa, så är speciellt kvällarna juvliga. Det är ljust och känns inte som om det redan är sent. fåglarna kanske ännu kvittrar och man ser solen sakta sjunka bakom molnen... Okej, jag gjorde det lite väl dramatiskt. Men kanske det är just det som det är dramatiskt på ett mystiskt sätt! Haha nu börjar jag bli väldigt weird, kanske det är dags att gå och lägga sig nu då? Jo det är nog tydliga tecken!

Kram på er, och roligt att läsar antalet stigit igen ♥

Måndags bilder...

Jadå äntligen har jag blivit bra på detta att fota dagen... Några söta bilder på mig och på det som jag och lilla M som jag barnvaktat har hållit på med
:


Vi målade alltså våra vackra ben med benfärger (f.d ansiktsfärger), visst blev det fint? Tyvärr tyckte jag att lilla Ms teckningar var mycket snyggare än mina. Vi ritade alltså båda på varandras ben och mitt ben är det högst vänstra hörnet. Ja det var alltså enkel match att rita dit dom (trots att alla penneor gick av på hälften ;) men vem sa att det var lätt att skrubba bort dom ! Vi måste alltså skrubba i flera tiotals minuter förrän vi vågade visa oss ute igen, fast egentligen skulle det ha varit helt roligt att ha hela benet fullt med missbildade hundar och kattor! sen gick vi ut och köpte glass och efter det roade vi oss med att hjula och fota i parken! Visst är lilla M en kommande berömd fotograf trots sina 6 år? Det är nämligen hon som fotat alla bilder förutom den när hon själv hjular. Den fotade jag, och den var ju inte lika fin som dom andra, höhö...


Prästkrage


Tänkte ännu bjussa på en liten sommar bild som jag tagit  förra året! Kram på er!

Min blogg är flyttad!

Tjohej!  nu är alltså min blogg också flyttad till det nya systemet. Allt ser lite sådär modernare ut nu än förr, ovant! men kanske man vänjer sig. Eller hoppas man vänjer sig!

Idag skall jag alltså barnvakta, jag skall hämta barnet om exakt 17 minuter och sedan skall vi hitta på nåt roligt att göra.
Det blir min första sommarjobbs dag för i år, underbart. Jobbet, och det fina vädret också förståss, resulterar ju tyvärr till att jag kommer att uppdatera lite mera sällan, för jag har bestämt mig för att verkligen njuta av denna sommar!
Senare i veckan skall jag lägga upp mina smartaste rese tips, för i slutet av månaden skall jag och min underbara syster resa till Schweiz för att hälsa på min gudmor, jag längtar redan!!

Men nu börjar jag få lite bråttom så kanske jag måste logga ut, vi hörs senare! Kram

*zzzzzzzz*


Nej nu börjar jag bli vääldigt trött!! Måste väl ännu orka gå till sängen *Gäsp*. Hoppas jag är piggare imorgon. för då blir det tjohej när jag skall barnvakta! "Nukkumatti" måst ha besökt mig i en redig förtid, eller tjaa klockan närmar sig ju redan halv tolv!

Gonatt!

Några smarta (och mindre smarta) ord!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig!! Jag är superduper trött (kanske beror det på gårdagen, höhö) och dessutom har jag igen haft en massa program för mig... Jepp jag kan faktiskt inte skylla på nån annan än mej själv för det, TYVÄRR!

Jag har alltså varit ute med I och sen blev det dags för en fest för en bekant som blivit färdig präst. Grattis till dej!
Jag hade enorma problem att hitta nåt fint att ha på mig. jag prövade allt möjligt och detta resulterade till att vi kom försent... Egentligen skulle det ha varit saksamma om byxorna och skjortan inte passade ihop, whatever liksom!? Men nej, det är faktiskt skillnad. Och det är det som stör mej, värför skall man se så himla perfekt ut framför andra när man ändå inte är det? Ingen är ju faktiskt perfekt!  Värför köper man kläder bara för att andra skall tycka att man är fin, fast man egentligen allra helst bara skulle vilja springa omkring i pyamas byxor hela dagarna! Ibland förstår jag mej liksom inte på samhället, och på mig själv för den delen heller. Man skulle bara vilja skita sig i allt och inte bry sig om vad andra tycker om en, men man gör det ändå. Värför? Vi har glömt att man måste kunna älska sig själv förrän man kan älska nån annan, det blir mest bara så att man glömmer att stanna upp och se på sig själv då man har fullt upp med att ändra sig till någon annan bara för att andra skall tycka om en mera. Okej, fine, nu spårade jag ut lite... Men det är faktiskt viktigt att tänka på sig själv ett tag och klä på sig just de kläder som du vill oberoende om det nu passar till tillställningen eller ej! jag kom faktiskt försen för att jag (och mamma) undrade om min klänning alls passade tillställningen och om det skulle anses ohövligt att komma i alltför urringat, men nu när man tänker efter vilket skulle ha varit mera ohövligt; att komma försent eller att ha en passande klädsel? Ja just det, jag skulle bli mera sårad (i brist på andra ord ;) ifall nån kommer försent än om den nu har en lite annorlunda klädsel än alla andra.

Hoppas ni orkade läsa allt, för jag tycker det ibland kan vara viktigt att tänka på sånt här också!

KRAM

vårfest outfit

Nu blir det äntligen dags för en till outfit! Jag har inte haft någon tid att lägga upp såna på senaste tiden (har inte ens orkat fota, heh). Så nu får ni några söta bilder från gårdagen:image35image36
image37

Ja som ni ser så hade vi en mysig grillstund med massvis (skryt skryt!) med gäster och glada skratt! Dessutom kunde vi skryta lite extra med vår nya grill, som visserligen måste byggas upp två gånger (klåpfingrarnas tjänst!), haha. Men hamburgarna som vi grillade blev i allafall mumsiga!
Vad tyckte ni om min outfit? Visst var skorna underbara, det var fredagens stress shopping! ;)

...


Ni kommer väl ihåg DETTA inlägg!? Det var soppa för fan! Vi åt spagetthi med soppa, gud vad allting har blivit komplicerat! Haha

Sommarlov!

Ja det blev väl en ganska lyckad våravslutning igår! Jag fick bra betyg och nu har jag ett bra sommarlov framför mig. Enda skitiga var då att jag fick huvudvärk (troligen av rektorns uuurtråkiga tal! haha) och måste genast gå och sova då jag kom hem. Men som tur gick huvudvärken över (nästan iallafall) till kvällen då det blev dags för Party party (haha). Jag S, E och C gick alltså ner till stranden som var full på människor. Vi minglade lite omkring och mötte massvis med bekanta (och litet mindre bekanta ;) människor och resultatet blev en väldigt lyckad kväll!! Tack för den alla <3

Nu är jag litet utmattad och försöker hopplöst ladda ner musik på min nya MP3:a som jag fick som sommargåva av mina kära föräldrar. Puss på er också! men snart skall jag nog ge ut mig i den underbara sommarsolen och njuta av min allra första sommarlovs dag!

Kram

RSS 2.0