Gasen i botten

Älskar denna låt av Frida! Tänkte låta er också höra den, varsågod!

Hejsvejs!

Nu skall jag snart möta upp K, vi skall in till stan för att shoppa upp lite ansiktsprodukter och huppare.. Visserligen såg jag henne redan en stund efter skolan när jag som vanligt följde henne hem och hon sedan följde mig hem med Bea, men man kan ju inte få tillräkligt av henne(?) haha! PÅ morgonen var det alldeles omöjligt att komma in på datorn eftersom hela huset praktiskt taget var fullt med en massa skumma gubbar som skulle byta ut vår WC stol eller någo annat mystiskt. Tack vare dem måste jag dricka en jätte stark saft eftersom vattnet var avstängt! Jag kunde inte ens tvätta ansiktet, och gissa om det störde mig för jag hade redan smörjt ansiktet fullt med tvål, och måste istället TORKA bort tvålen... Lyckat! men nu måste jag tjila iväg.. MORS

Gunatt!

Nu tänkte jag gå och lägga mej, inte för att jag är trött egentligen. Jag sov ju faktiskt två timmar på dagen, men jag måste. Skoldag igen imorgon, tjuhuu! Jag riktigt hoppar av glädje.
   Men dansen var helt kulig, fast den nya dansläraren hade jätte konstig uppvärmning. Vi sku typ springa runt i salen i en kvart precis som man gjorde i skolan på lågstadiet! Men kanske det blir skojigare... Tänkte ju också anmäla mig till en annan plats med en lite annorlundare dansstil, så att det nu blir lite variation. och då gör det ju ingenting om man får springa lite, en gång i veckan. Men nåjaa nu ska jag och sova, tyvärr kan jag inte torka håret mera eftersom mina gamla föräldrar redan gått och lagt sig. D.v.s. jag har ännu större chans att bli sjuk- USCH! Men om jag bara proppar i mig en massa halspastiller och burana så kanske det går om, man kan ju alltid hoppas!

Men nu GONATT MIN SKATT (eeh..)

Skrämmer upp S..

Ja nu just underhåller jag mig med att skrämma livet ut ur S som imorgon skall ta piercing i naveln, haha. Man KAN ju faktiskt få den på fel ställe så att levern blir inflamerad och man dör... Men då är man ju iallafall snygg när man blir begraven, man kan ju önska sig en för kort T-skjorta iallafall, så att den syns när man ligger i kistan menar jag. Nej, men det är ju faktiskt jätte snyggt, skulle gärna själv vilja ha också men det blir nog aldrig av. Kanske jag skrämmer upp mig själv istället för henne. Men jag önskar dig S iallafall lycka till och du kan ju ivärsta fall ännu avboka (fast om du gör det blir jag ju sur, ja VILL vara med på din begravning) KRAM

Måndagstrött..

Gissa hur svårt det var att stiga upp på morgonen? alldeles galet. Eftersom jag hade glömt min telefon hos I (haha, är verkligen en slarver!) kunde jag inte ha egen väckning. Mamma måste alltså komma int till mitt rum tre gånger, för att jag bara somnade om, om och om igen. I skolan var jag också trött och fick bara nypa mig hela tiden fö att jag inte skulle somna... Men så fort jag fick reda på att As lilla syster bakat henne en chokladfödis kaka (Gud va snällt,alltså!) och att A bjöd på den i korridoren, blev det spring i mig! tyvärr hann jag bara få smaka en liten bit eftersom många andra tydligen också var kaksugna. Nu tänkte jag bara sova och slappa en stund och kanske läsa lite Marie Claire, om jag orkar! På kvällen blir det dans, hoppas verkligen att jag orkar ¨gå dit... men nu ska jag slöa HEJSVEJS!

Visste du att...


...svenska (och finska) svarta oliver oftast ursprungligen är gröna? dom färgas med färgämnet E 579 och för att få till den annorlunda smaken läggs de i saltbad med tillsatt natriumhydroxid! Alltså är dom ohälsosammare än dom gröna oliverna

Gonatt!

Har typ engelska på morgonen imorgon! Tjohej, jag riktigt hoppar av lycka *ironi*. Men imorgon är det måndag och sen är det bara fem dagar till veckoslut igen, och om sju dagar kanske jag sitter här och bloggar igen... men för att nu få en någotlunda bra start på nästa vecka så kanske jag borde lägga mej nu, GODNATT ALLA SMÅ (och stora) LÄSARE!

Vem börjar inte längta efter sommaren av en sånhär bild?


Gosh! Jag vill sola och ha det skönt och roligt igen! Jag vill ha glass i lass och vakna klockan halv ett på en vardag utan negativa konsekvenser.! Jag vill vaka sent och vara ute halva natten! jag vill sola på brygga hela dagen och fira en total galen midsommar !Jag vill simma och sluta bry mig om skolan! Jag vill träffa kompisar varjedag och äta jordgubbar på senatstorget! jag vill träffa nya människor och resa utomlands! oooh jag vill så massor med saker men jag måste vänta till nästa sommar! Men roligt skall jag ha iallafall, eller tjaa försöka!

snuubaa..

Nu har flunssan kommit igen, vanliga tecken på att det börja bli höst tror jag? Smarta jag vill inte ens vårda den heller, så som jag nu cyklar omkring i våta strumpbyxor... Men egentligen är jag inte så ledsen skulle vara helt skönt att få ta det lugnt nån dag och bara bli hemma från skolan, bara man är frisk på veckosluten så är allt OK! Ända störande är ju denna tid just när man är lite sjuk och bara talar om sin "Snuba" då näsan är så täppt för att säga snuva och halsen torr och sjuk så att det enda man äter är halspastiller... Fast så sjuk är jag inte- inte änn!
En sjuk bild på mej från sommaren, kära M är fotografen..


skribafester och annat kul!

Jag har varit upptagen precis hela dagen idag och har inte hunnit ens se en skymt av hela datorn! men roligt har det varit så egentligen har det ingen skillnad. På morgonen kände jag mig lite flunssig så jag steg bara upp och började genast kolla på en film (maria full of grace) 12 tiden aktiverade jag mig dock och duschade och fixade till mig lite. Jag och K (som båda är väldigt okristna!) skulle träffas vid bron tjugo över ett för att sedan vandra vidare till kyrkan för att följa med de andras nattvard. Jag påminde ännu K om att ingen av oss skall vara försenad och gissa vad som hände?
       Klockan 13.23 sitter jag ännu och lackar naglarna i typ badrock då K ringer och undrar var jag håller hus. Jag fick panik och började springa runt i hela huset och slängde på mig kläder och försökte rota fram lite present papper i skåpen. Det tog sin tid och därför bestämde jag mig för att cykla. Tyvärr var mina skor så dåliga att dom lossnade redan några meter efter att jag kommit ut, men jag (dum som jag var) orkade inte springa och byta. Detta resulterade till att jag vinglar fram vid allén och typ krockar med en tant som börjar skrika till mej. Och sedan tappade jag skon mitt på spårvagns spåret... Och till min stora lycka ser jag en spårvagn komma farande över den! Som tur klarade skon sig väl och jag bestämde mig för att ta av dom båda skorna efter att dom fallit ytterligare några gånger.
      Efter den hyber roliga kyrkan åkte vi iväg till K och packade lite presenter, dvs nagellack och manikyrpresentkort (av både mig och K) till S och manikyrpresentkort till I. Sen bar det av till festerna! Det var väldigt kuligt och gott med mat, jag åt mig redan propp full hos S så jag orkade inte mera än lite muffins och choklad hos I. Dessutom fick vi god champagne, haha! Lyxigt!


Bah!

Tjohej! Vilket liv jag har, blev tröttpå att chilla me syrrans frendin så stack iväg.. Nu har jag inget roligt att hitta på, tragiskt men sant. Tänk en lördag kväll! Nånej, jag skall sluta angsta och ordna fotbad och hemma spa-igen! För andra gången denna vecka, men jag tycker det är så roligt så värför inte?

Hemma, skönt!

Äntligen hemma efter en lång tid på stan... jag och K träffades först och letade presenter till konfismänniskorna imorgon. Efter en stunds letande på stockmann kom vi på den bästa present iden till S! Tyvärr låter jag bli och skriva den här, i risk för tjuvläsande... ;) men imorgon får ni veta vad hon tyckte om den iallafall. Ungefär tvåtiden ringde V och så bestämde vi träff under stockas (traditionella) klocka. Vid detta laget var vi så sugna på en islatte så vi satte oss ner på Robert's och sörplade i oss några. Tyvärr (?) var V och Ks kanelbullor så stora att, raser jag måste vänta i evigheter på att dom ätit klart! men det var riktigt roligt ändå. Sen irrade vi omkring en stund till och köpte väldigt gräddiga och goda glassar samt tittade på Nelonens stilletto run, en stund, tills det var dags för K att åka hem. Jag och V köpte ännu det sista och vid detta skede var Vs skor så sjuka att även vi drog oss hem. Och nu är jag här och har just beställt plats på en danslektion på måndagar! Kuligt va?

Stan....IGEN!

Jadå nu skall man igen till stan... Igen med K och V! men nu skall vi bara chilla och köpa konfis presenter, samt dricka lite islatte kanske på esplanaden, ska bli jätte kuligt det också! vad skall ni hitta på idag då?

Lördag morgon, eller kanske man kallar det dag...

Nåjanåja, nu är man hemma efter en lång natt på stan och hos K. Vi hade det jätte skoj och irrade omkring överallt träffandes på nya (och gamla) människor. Och för en gångs skull skrattade och skrek (tja, hopplösa försök till vacker sång..) vi massor också. När klockan närmade sig elva måste vi tyvärr börja gå hem, men eftersom vi just träffade en massa kuliga människor drischa vi ännu några minuter till, i följd av att vi missade spårvagnen. När den äntligen kom inom 45 minuter var den proppfull med människor så att man just rymdes in i den. En kompis blev dock utanför och vänta och när hon äntligen kunde komma in stängde chauffören dörren framför näsan på henne och började åka iväg. Då blev jag arg för, "Haloo inte kan man väl lämna en minderårig ute ENSAM på natten" och skrek till chauffören att han måste stanna! Surt gjorde han det och muttrade argt " jaja, svenskatalandebättrefolk" och blängde förargat på oss. Jag fattar inte hur man kan vara ett sånt svin, och ännu rasistisk till på köpet!
    Men resten av kvällen hos K var jätte skojig också, vi stekte plättar och lyssnade på Veronica maggio och talade...


Tack för en fin kväll alla!!


De var en fredag kväll...

Och idag blir det dags för konstens natt! hoppas det ska bli kul, ska träffa K,V och P-S inom några timmar och så bär det av till stan! Vet inte riktigt ännu vart vi skall fara eller så men vi får nu se..
   Borgbacken igår var super kuligt! jag och C irrade omkring i alla maskiner och lyckades ta en hel del fina bilder som ni kanske får sen nåndag här. Dessutom bevisade vi verkligen vår totala smarthet... Vi satt i ett jätte långsamt utsiktståg och skulle just hoppa bort. Båda sitter helt tysta på var sin sida av tågbänken och tittar på dörren i väntan på att den skall öppnas. Ingenting händer.. och vi väntar...Efter en tid märker C att det var vi själva som skulle öppna dörren! Och så slinker vi snabbt ut, ihopp om att ingen märkte oss. hihi. Men vi hade jätte roligt och jag är fortfarande hes från att jag skrikit för mycket i alla mojänger. En till sak som vi fick en aning uppmärksamhet av vad då vi just åkt i värsta upp-och-ner vända berg-och-dalbanan och båda  skrikit som små troll och var ännu pirriga efter färden. Jag höll handen framför munnen och skarattade som värsta grisen, just då kommer ett gäng italienare förbi, som skrattar och pekar på oss för att vi skrikit så mycket... ja så nu är jag och C kända på borgbacken! Haha

Men nu skall jag föna håret, MORS!

Prao-plats avklarad! Jeiji!

Tjuhuuuuuuu! *sara dansar en glädje dans* *och tjuter och skrattar med full halls* *saras mamma ropar att sara måste hålla käften* *sara viskar och smyger sin glädje dans**saras mamma suckar djupt*

Jadå, nu har jag den! Min PRAO-plats för den 24.11-5.12. Jag skall fira den på ett mysigt litet kafe i närheten av mig. Underbart! Dessutom kommer jag att få göra alltmöjligt skojigt där, som att baka och sköta kassan o.s.v. Alla människor verkade hyber trevliga också, så en lyckoblixt har slagit ner i mig. Haha. Men nu, back to reality. Jag förstår inte hur en endaste liten morgon kan gå såhär långsamt, jag har hunnit med tusentals saker och grejer. T:ex. gjorde jag alla mina läxor för dagen, som jag absålut inte kunde göra igår. Sen frågade jag efter en praoplats, duschade, sminkade, läste, bloggade och mumsade choklad (som en liten belöning ;D). Allt det ovanstående på en endaste en morgon. I vanliga fall skulle jag knappt hunnit tugga i mig en bit bröd förrän skolan! kanske jag håller på att bli gammal? Hoppeligen inte.

Men nu efter skolan blir det jätte kuul, nämligen borgbacken! med C, har inte varit där på hela sommaren så det skall faktiskt bli skoj! Men nu ska jag tjila iväg.



Älskar dessa T-skirts BTW!

Gomors!

Jadå, då vaknar man tidigt en morgon då man egetligen skulle ha sovmorgon och få sova ut ett tag.  Fast jag tänkte istället för att bara deppa gå i väg till kafeterian och fråga efter en PRAO-plats. Jag hoppas innerligt att den inte har gått ännu! Min natt har varit alldeles fruktansvärd, jag vaknade två tiden i ett hiskeligt sendrag i vadena, och det ville inte sluta. Jag hade lust att bara skrika ut all smärta, men då skulle jag ju ha väckt hela huset så istället rullade jag omkring i min säng och hoppades på att det skulle sluta. Till all lycka somnade jag in igen, men så efter en halvtimme kanske började det på nytt! Eländes elände! Så jag skulle faktiskt ha behöva den där sömnen nu på morgonen. Dessutom gick jag ju sent och lägga mig eftersom vi spenderat hela kvällen hos min morbror och hans fru, men det var riktigt trevligt så..!
Men nu tänkte jag klampa iväg till kafeterian, men först ska jag slänga på mig lite smink.. BYE

Tisdag

Jadå nu har man idrottat ordentligt! Visserligen blev det ingen lenkki men jag rullskrinnade istället! Det är härligt att få vara för sig själv och bara låta tankarna flöda (och hjulen rulla) på. Jag lyssnade på musik och bara åkte på och plötsligt visste jag inte mera var jag var nånstans. Hoppsan! Jag hade hamnat in på något konstigt fabrik och kontor område och hade absålut ingen aning om vart jag skulle åka, så då åkte jag bara framåt och vände där jag tyckte det kändes bra och tillslut var omgivningen bekant igen- som tur var för annars skulle jag ju ännu vara ute! Nu har jag tagit en lång dusch och gör som bäst en egen liten skönhetsbehandling med ansiktsmask mm. Vem har sagt att man inte skulle få mysa mitt på veckan?
   Snart måste jag absålut tänja lite också, och kanske döda tid framför TV:n för på datorn tänkte jag inte mera vara. Trots att jag hittat en sjukt kul grej- att googla bloggar. Det finns ju nu en ny kategori (ni vt som t.ex. bilder) med namnet bloggar. I sök fältet skriver man sen bara vad man vill läsa om i bloggarna och så söker den upp det. Jättekuligt! Man hittar en massa bra bloggar som man annars inte skulle leta på, och gud så mycket bloggar det finns också! Galet...
    Men nu tänkte en av dom miljoner bloggarna tänja så... SEE YOU! PUSS OCH KRAM!

Raandom

Nej nu!  jag har suttit på datorn i sådär femtioelva timmar, så jag borde nog strax börja gå. Snart växer jag ju typ fast här eller något! Hade tänkt gå ut på lenkki men får se om jag orkar, vädret är ju bara från röven idag. Sådär äckligt lågtryck så man absålut inte okar göra något, men jag borde. Har bara svullat med mumsig rulltårta idag, men tjaa man får ju vara ohälsosam nångång? Ända problemet att jag varit de heela sommaren (och vintern för den delen också). Får dra mig själv i nacken nu, börja med värsta idrotten... Eller se int. Men nu måste jag faktiskt göra nåt, lacka naglarna kankse..
ses CIAO!


Stöörande!

Vad i helsike har min dator för problem? Jag lyssnar på en cd men varje gång sången skall bytas, byts den inte utan blir alldeles tyst! Jag måste alltså själv klicka in mig på cd:n och trycka nästa låt. Jobbigt!

memorymoment in tha LKtimmen

Ja det var ju första livsåskådningstimmen för i år idag, såklart började den med att jag och K måste berätta om sommarens prometheusläger. Det väckte upp en massa härliga minnen om lägret. Det var nog en av de bästa minnena från sommaren. Orkar faktiskt inte börja rabbla upp allting som vi gjorde för då skulle jag faktiskt måsta sitta här hela dagen och natten! men roligt var det, heelt sjuukt roligt! Bland annat tog jag och K en morgonroddtur den sista natten, vi lyckades få sönder ett par åror och måste ro tillbaka i värsta blåsten med en och en halv åra. Som tur klarade vi det och så fick vi ju oss superba armmuskel träningar och ett fantastiskt dokument (dokument Zoom 3X, haha) på vår färd som jag filmade med min kamera. Alla andra nätter var också bäst! Man sov typ högst 3 timmar per natt och därför skrattades det mycket,och som vi skratta, hela tiden var det nån som sa något fjantigt som alla börja skrattahelt hysteriskt åt. Mina magmuskler var nog betydligt bättre efter lägret just därför. Men joo nog rabblat om detta, det går nog inte att beskrivas med ord... Så jag sätter en bild istället, haha (usch vad jag är cool och sjabbig!) Märk mina sexiga pinka naglar, alla hade såna, också pojkarna, kul va?

Hoppsan!

Ja igår blev det ju inge bloggande.. Egentligen hade jag ingen tid att göra det så kankse det är helt förlåtligt? på morgonen rusade jag tillskolan och lyckades nästan komma försenad, sen efter den ytterst tråkiga dagen skulle jag och K titta på språkresor till nästa sommar... Men det blev ju int så, I (gånger 2), M och S gjorde oss sällskap på hemvägen och eftersom I gjorde reklam för att hon skulle hem och äta på kakrester från konfirmationen gick vi alla omkring dräglandes och gnällandes på att inte vi hade något gott hemma. Tillslut började I och tycka synd om oss (haha, planen funkade!) och bjöd oss hem till sig på kak-kalas. Ingen tvekade ens till inbjudan (tja, jag räknar inte K:s hopplösa försök till att vara artig med att klaga på att vi ju inte bara kunde äta upp I:s kakor, som att tveka) och vips hade vi proppat i oss tre olika smaker av urmumsiga kakor! Sen var det dags att gå hem så jag och K fortsatte hem till henne, där vi äntligen kunde titta på språkrese alternativ. Vi googlade olika resor samtidigt vi åt ännu mera, och tillslut var vi så proppade att vi måste komma på nåt aktivt att göra så då bokade vi ett badmintonplan och frågade även M och S med oss. Och då spelade vi badis resten av kvällen och när jag äntligen kom hem vid 10 satt mina kära föräldrar på datorn för att boka en sportlovsresa till bulgarien- så jag får resa ganska snart i alla fall!

En liten gonatt sång...

Ja orden i denna sång beskriver ju denna mulna dag ganska så perfekt! men melodin är passligt lugn för att man skall kunna somna samtidigt som man lyssnar. Därav blir detta dagens gonattvisa.. Banana pancakes av Jack Johnson:

25 grader och värsta solen?

Ja så var det lovat för idag, men gissa vad jag såg så fort jag tittade ut ur fönstret på morgonen? Jo, total mulet och iskallt! Det är bra att väderleksrapporten håller sig... Men som sås & kopp säger i en av deras sånger : vädergubben i TV:n han bratar bara strunt, han lovar sol och värme men det håller ganska tunnt....
     Fast egentligen gjorde det ingenting, jag och L hade roligt på lande iallafall. Det kan ju visserligen också bero på att ingendera hade sovit natten före, men huvudsaken var ju att vi hade roligt! För det hade vi verkligen, jag fattar inte hur man kan skratta så mycket åt något så löjligt som ordet: åkerlur (ja precis, du läste rätt, åkerlur va ordet. Smarta jag kom på det i alfapeth). Magen tänkte nästan flyga av mig... haha
    Dessutom hade lilla J (en granne på lande)1-års kaffebjudning! Själv förstod hon knappt vad det var frågan om men vi andra hade roligt, dessutom blev vi gödda med en massa kaka. godis och bulla till på köpet! Men det brände jag då jag fick springa efter alla småbarn och leka, jag förstår inte hur småbarn kan vara så härliga (och nej, nu tänker jag inte från en pedofilisk vinkel ;) deras skratt gör så att man glömmer allt det onda i världen, liksom! Och dessutom får man själv också sig ett gott skratt, haha.
   Men nu borde jag gå lägga mig, så att jag inte är alldeles död imorgon, fast tro mig, det kommer jag nog vara iallafall!
GUNATT! Och grattis J!

!

Men kommer ju tillbaka till kvällen, underbar skola imorgon! AAAH


Bussar..

Nu måste jag faktiskt springa till bussen! .
Jag börjar bli ganska van vi det här eviga bussåkandet, kom ju igår till stan för Is konfirmation och nu åker jag tillbaka igen! Det blir en ganska dyr resa, men PAPPA BETALAR! Ne-ej nu måste jag faktiskt rusa..

Tjenis

Veronica maggio

Ja nu har jag absålut gått och kärat ner mig i Veronica Maggio! Hela sommaren ahar gått åt att lyssna (samt smitta ner andra på att lyssna) på henne.  Jag gillar speciellt "Gammal sång" och "Stopp", men allt går att lyssna på. Här har ni videon till STOPP:


Dagens fråga???

Vad i helsike beror det på att om man googlar sexy (bildsökningen) så kommer det bara en massa bilder på halv nakna kvinnor, menar man att kvinnor är hetare än män? ;)

Äntligen Fredag!!

AAAh! sköönt! Har precis kommit ut ur duschen. Sista timmen var en svettig gymnastik timme, med fotboll och korgboll, visserligen gick halva timmen åt att dregla efter sexiga skjortlösa poikar som spelade basket mot den andra korgen! Juva liv! snart bär det av mot lande, vilket också kan vara ganska skönt! Tyvärr blir det inget bloggande (ifall jag inte stjälar mammas blackberry!) eftersom vi inte har näte på lande. Men en liten paus kan väl inte skada såå mycket?
     Just nu funderar jag ut en bra konfis present till min kompis I, så ifall du läser sluta med det basta! Haha. Vad tycker ni om en CD skiva, typ Veronica maggios nya? En liten avvikare från alla smycken och presentkort. Fast ingenting är säkert ännu, så jag vet inte. På kvällen imorgon blir det nånsorts meeting hos K antar jag. Men vi får nu se vad tiden bär med sig.  Nu ska ja planera morondagens outfit eftersom jag måste släpa med den till lande *suck*. Kanske ni får se bilder imorgon?

Här ska även ni få lite eye candy, haha. Dock inte lika snygga som vi såg ida

Gunatt!

Efter den där videon jag publicerade tidigare idag fick jag en alldeles jätte stor lust att dansa, så jag gjorde det. Satte musiken på på den högsta volymen o satt ihop en del moves till en hel serie, som blev helt bra egentligen, om jag nu själv kan säga! Kanske jag ännu orkar fortsätta imorgon? Borde kolla upp danslektioner också, men min gamla lärare försvann nånstans och nu hittar jag inte hennes timmar längre,..

Tänkte börja dra mig mot sängen nu... Men egentligen har jag ingen lust, det blir så lätt att man hittar på massvis med skoj framför datorn. Men nej, jag måste faktiskt tänka på imorgon. En tidig morgon blir det, fast det repar sig då vi har huslig ekonomi som första timme- ett absålut favorit ämne! Fast nu ropar pappa också... GONATT!
 

Sommaren 2008

en liten lista på vad jag har hållit på med under sommaren då jag inte haft chanser att blogga.. 
  • jag har blivit väääldigt pervers! alla mina (hyberdyber fanatiska) skämt går ut på att jag har tolkat något perverst eller att jag annars bara perversar mej, underbart alltså! Undrar vad detta beror på?
  • jag har gåt upp en massa i vikt (vilket de flesta kanske inte skulle säga, men tjaa tycker inte det är så värst personligt) tack vare mitt choklad beroende och mina väldigt hälsosamma morgonmål, som t.ex. kärleksrutor, godis, banana pancakes, croissanter med sylt och choklad, croque monsieur mm.
  • jag har haft ett antal (för många att räkna) fnitter attacker!
  • jag har blivit väldigt bekant med att ro och paddla på natten (jaa, klockan åtta på morgonen räknas väl som natt, om man inte sovit ett dugg?) med fnittriga kompisar.
  • jag har gjort bort mig i telefon med okända människor, flera gånger faktiskt.
  • jag har hittat en massa nya bekväma (noot!) ställningar att sova i, tex tvärs över sängen tillsammans med fyra andra i samma ställning, i ett tält med sovsäcken rakt i en vattenpöl samt fyra flickor i en ytterst bekväm tångvagn...
  • jag har vandrat 70 kilometer frivilligt! (fråga inte värför!)
  • jag har lärt mig att det faktiskt GÅR att tala om choklad i tre timmar
  • jag har total inte datanördat mig
  • jag har tittat igenom heela OC season 2 när det regnat (o neej, de va int bara en förklaring..)
  • jag har blivit proffsig på att måla hus (och mig själv med detsamma)
  • jag har lärt mig att köra motorbåt (inklusivet att starta båten i vassen: mot en annan båt, åt ett annat håll,att köra på grund och att nästan lyckas köra på min hjälplöse syster som guppade omkring på sjön i flytväst)
  • jag har lärt mig att beställa tågbiljett på tyska, och att säga att jag är under femton. Ytterst nödvändigt eftersom jag om två månader inte är det längre...
  • jag har blivit proffs på att rimma (bl.a JULrim)

Tjaa listan kan göras väääldigt lång, men troligen orkar ni inte läsa längre så jag slutar här

 


I'm in the mood for dance

OOh, får en sån lust att bara dansa när man ser på detta klipp, dom dansar ju alldeles sjukt bra! Ja, jag måste nu börja dansen igen, för det är ju bara för härligt!! Klippet är koreografin från fiömen Step up 2, nån som har sett den och gillade den?

Värför är alltid TV utbudet som sämst just efter sommaren?



Snällaa vi längtar, börja sända nåt intressant!!


Sara-tjejen med världens största magsäck!

Sitter här och lyssnar på blondinbella i NRJ på nätet, känns hemskt att erkänna... Idag blev det vääärldens längsta skoldag, med finska, fyssa och samhällslära, BUÄÄH! Men efteråt gjorde jag och M, K sällskap till bibban sen föjlde vi henne hem och fick titta på när hon åt. Trevligt måst jag säga. Sen blev jag så sugen själv så jag stal hennes pappas kex, haha! jag är ganska elak, men när det handlr om kex och mej, ja då är allting tillåtet.  Efter detta über intressanta besök gick vi till M och bakade- suprise,suprise blev det KLADDKAKA. Men för att lyxa till det riktigt toppade vi den med en massa god philadelphiaost-florsocker-choklad glasyr, mums. Nu har jag frossat i mej så mycket att jag fortfarande är alldeles proppad- efter tre timmar! Och jag som borde laga mat till min stackars hjälplösa syster. Men tjaa, jag kan tänja ut min magsäck så att jag sen kan komma in i guinnes världsrekords bok. Sen blir jag Sara- tjejen med världens största magsäck! Och det är ju alltid något att se framemot.
Här får ni receptet till kladdkaka från: http://bp3.blogger.com/_OCfG3B0agD0/R-JWkJmnehI/AAAAAAAAAS0/y1QfbjinElY/s400/kladdkaka+copy.jpg


Morgontrött!

Arghh! igen en dag i skolan framför mig. En av dom värsta dessutom *suckar djupt* men tjaa, jag försöker tänka positivt på att jag igen får träffa alla mina härliga vänner. Och hej! vi får ju våra skåp idag! Men mera kommer jag inte på... Tragiskt-men sant!


Visste du att...

...din nagel växer igenomsnitt 0,1 cm per vecka? Dessutom är det långfingersnageln som växer snabbast och lillfingersnageln som växer långsammast. Så ifall du ska bryta en nagel se till att det inte är lillfingernageln då!

iiiiiiiiim yoursss!!


Jag och min kärä syster sitter här framför datorn och gapar sommarhiten I'm yours av jason mraz i fullhals. Visserligen påstår syrran att hon hatar just sången i fråga, men det är visst bara för att vara cool.haha.
    Men vad har jag gjort idag? skolan orkar jag inte ens tala om, det är alldeles för angstigt att nämna, men regnet beskriver min sinnestämning ganska bra. Efter skolan gick jag hem med I, och taladen under en kopp double mocha och några äggsmörgåsar. Det var härligt att höra om hennes skribaläger och det känns som en evighet vi talat sist!
    Sen åkte vi iväg till koloniträdgårdarna i typ ösregn, och elli I s hund blev jätte arg på mig. Nu hatar den troligen mig för resten av sitt liv, för så fort jag sa dens namn så typ sprang den iväg. Jag+hundar= total katastrof!


skit och kötbullar på skithus...

L:saraaa! e du på skite?
Jag: eeh..joo ;D
L: väffo to du kötte me dig?
Jag: vaa?
L: jaa! va fasen gör du me köttbullarna på vessan??!
Jag: ooooooooh dumbo! ja förde dom in i kylen, ju!!
L: :D:D:D:D:D:D

A step back to reality

 Då har man vaknat tidigt igen och (tyvärr!) gjort entré till den tråkigaste platsen i hela världshistorien. Ja just det, till skolan! För att hylla vardafgen lite funderade jag på att igen börja blogga, hela sommaren var det ju alldeles fullt upp och så, men man kanske skulle börja igen?
       Jag lever fortfarande i min sommarbubbla som jag lyckats skapa under sommaren, har absålut ingen aning om vad som pågår i den yttre världen.. Tidningen (tjaa, om man nu inte räknar med veckans NU och SOLO) har jag inte ens sett under den senaste månaden. Och klockan samt internet har jag glömt att exsicterar över huvudtaget! Så jaa kanske det är dags att börja läxa upp sig? Eller sen inte, vi får nu se


RSS 2.0